yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile acil yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gündüz teslim yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Binaların örgüsına yaraşır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı hüsran gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin hileır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum uslu katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın kapıları, yangın güvenliği derunin ciddi öneme sahip olan strüktürel unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış bulmak amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları çoğu kez yangın dayanımı koca malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle Yangın Çıkış Kapısı bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page